[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
درباره پژوهشکده هنر::
مقالات در دست انتشار::
فهرست داوران::
::
ISSN: ۲۲۵۱-۸۶۳۰
 e-ISSN: ۲۲۵۱-۹۹۷۱
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اولین نشست نقد و بررسی کتاب‌های هنر معاصر​ ::

AWT IMAGE


اولین نشست از سلسله نشست‌های بررسی کتاب‌های هنر معاصر به همت کمیته هنر​ ​معاصر گروه تاریخ هنر پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر و خانه هنرمندان ایران​ ​برگزار می‌شود.


به گزارش روابط عمومی پژوهشکده هنر، اولین نشست از سلسله نشست‌های بررسی​ ​کتاب‌های هنر معاصر به همت کمیته هنر معاصر گروه تاریخ هنر پژوهشکده هنر​ ​فرهنگستان هنر و خانه هنرمندان ایران با هدف نقد و تحلیل علمی کتاب‌های​ ​منتشر شده در حوزه هنر معاصر برگزار می‌شود. در این نشست که به تحلیل و​ ​بررسی کتاب «هنر در گذر زمان گاردنر: تاریخ فشرده هنر جهان» اثر فرد​ ​کلاینر اختصاص یافته مهران مهاجر و محمد نبوی به نمایندگی مترجمان این​ ​کتاب به همراه کامبیز موسوی‌اقدم، از کارشناسان تاریخ هنر و هنر معاصر به بحث و تبادل‌نظر خواهند پرداخت.

 

درباره مؤلف این کتاب گفتنی است فرد کلاینر، استاد دانشکده تاریخ​ ​هنر و معماری دانشگاه بوستون است. وی در این اثر خود ضمن وفاداری به نسخه​ ​مفصل کتاب «هنر در گذر زمان» هلن گاردنر به بازخوانی مجدد این اثر پژوهشی​ و آموزشی کلاسیک پرداخته است.  کتاب «هنر در گذر زمان گاردنر: تاریخ​ ​فشرده هنر جهان» پس از تلاش برای پاسخ به پرسش «چیستی تاریخ هنر» ​​به​ بررسی دوره‌های: «پیشاتاریخ و نخستین تمدن‌ها»، «یونان»، «امپراتوری​ ​روم»، «هنر صدر مسیحیت و بیزانس»، «جهان اسلام»، «سده‌های میانه»،​ ​«اروپای قرون وسطی و  دوره رومانسک» و سپس «هنر گوتیک» پرداخته است. سپس​ ​هنر اروپا از 1400 میلادی تا 1700 و پس از آن سیر تاریخ هنر در اروپا و​ ​امریکا از 1700 تا 1945 مورد بررسی قرار گرفته است. پنج فصل آخر نیز به​ ​«هنر جنوب و جنوب شرقی آسیا»، « چین و کره»، « ژاپن»، « آمریکا» و​ «آفریقا» اختصاص یافته است.

 

این اثر در ایران توسط جمعی از مترجمین و متخصصین فرهنگ و هنر ترجمه​ و توسط انتشارات آگه به چاپ رسیده است. مترجمین فارسی این اثر عبارتند​ از: مصطفی اسلامیه، احمدرض​​ا تقاء، هلیا دارابی، عبدالله کوثری، محمود​ متحد، فیروزه مهاجر، مهران مهاجر و محمد نبوی.

 

 این نشست که حضور در آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است در روز​ چهارشنبه 22 مهرماه 1394 از س​​اعت 17 الی 19 در سالن «استاد جلیل شهناز»​ خانه هنرمندان ایران به آدرس تهران، خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی​ (فرصت شمالی)، باغ هنر برگزار خواهد شد.

 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 2125 بار   |   دفعات چاپ: 594 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Kimiya-ye-Honar
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4714